Nemokamas pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 50 EUR.

TOSOIÉ ruošiasi Kalėdoms

TOSOIÉ ruošiasi Kalėdoms. Jaučiam, kad jau tuoj… Dovanom pavirs visi mūsų gaminiai.

Vos pravėrus TOSOIÉ dėžutę: mano kvapas, mano švelnumas, mano žodžiai | simboliai - viskas, kas užkoduota manyje - atsivers visu savo grožiu. Lyg maža | didelė šventė.

Minimalizmu pažymėti, tamsiai raudoni akcentai - kalėdiški, bet kurti išlaikant TOSOIÉ estetiką. Ne per ryškūs, prabangiai tylūs, bet atkreipiantys dėmesį.

Kas viduje? Rinktis Tau - kokiame TOSOIÉ amplua matai save. Arba kokį norėsi padovanoti kitam.

Balaklava - saugos nuo šalčio, suteiks modernumo visiems Tavo įvaizdžiams - tiek prie pūkinio, tiek prie klasikinio palto. Skirtingos vilnos rūšys, tarpusavyje susipynusios į vieną - dėmesį atkreipiantį aksesuarą. Šiltą, kaip širdis.

Šilko ir organzos gumytės - kitokios, nei kada matei. Plaukams ir riešams puošti. Puikiai pasitarnaus, kai norisi kokybiškos, prabangios ir skoningos dovanos. Net ir sau!

Riešinės - mums sakė, kad be jas nusiėmus moterys jaučiasi lyg nuogos. Palikus namie - jų sugrįžta. Jų funkcionalumas - vienareikšmiškas, kai gali atrašyti visus elektroninius laiškus ir visiškai nesušalti.

Šalikas - vien pažiūrėjus į jį, pastebėsi prabangų šilko blizgumą. Taip, į vilną įpynėme ir jį, kad saugotų plaukus ir švelniai glaustųsi prie decolte ir veido. 2 metrai šilumos ir stiliaus - kiekvienam sezonui.

Kad ir ką išsirinksi - viskas pasieks Tave rafinuotoje dėžutėje, pritaikytai dovanoti iškart.
Tad metas rašyti laišką - jei ne Kalėdų Seneliui, tai tiesiai TOSOIÉ. Išpildysiu. Pažadu.