Nemokamas pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 50 EUR.

Sofija - mažasis šalikėlis

TOSOIÉ šalikėlis - kaklo puošmena, nemėgstančioms didelių šalikų, bet vertinančioms šilumą. Rodos, kuklus, bet labai išskirtinis: savyje koduojantis eleganciją ir TOSOIÉ būdingą, modernų požiūrį į vilną. Atsikartojančio rašto eilutės - nepretenzingai įsisuks į Tavo garderobą ir jį skoningai puoš.

Minimalistinis ir multifunkcinis

Kuriant šį aksesuarą, norėjosi, kad turėdama jį - nenustotum išradingai žaisti, šalikėlį pritaikant vis kitaip.

Pirmasis būdas. Jis puikiai tarnaus pagal tiesioginę paskirtį - šildant kaklą, kai jausi malonų jo švelnumą. Skirtingai ryšint sukursi skirtingus įvaizdžius - kaip turtle neck efektą megztiniams ar kaip skarelę - dėvint ant marškinėlių.

Antrasis būdas. Šalikėlis šildo veido ovalą - tapdamas galvos juosta! Elegantiškas ir itin moteriškas dėvėjimo būdas, kiek primenantis TOSOIÉ best-seller’į - balaklavą, tik priglundantis prie veido odos kur kas arčiau.

Trečiasis būdas. Kiek netikėtas, bet labai elegantiškas ir moteriškumu išsiskiriantis būdas - įrišant šalikėlį kaip plaukų gumytę. Leisk laisviems šalikėlio galams plevėsuoti kartu su surišta kasa.

Ketvirtasis būdas. Įėjus į vidų, naudok šalikėlį kaip aksesuarą - puošiant riešą ar rankinę. Taip užtikrinsi, kad jis visada bus šalia ir niekada jo nepamesi!

Prabangi sudėtis: šiluma ir švelnumas

Kaip visada - TOSOIÉ netaupo gerai kokybei ir ilgaamžiškumui. Į gyvenimą paleidus dviejų metrų šalikus, norėjome išsigryninti ir minimalistiškesnę jo versiją, tinkančią visiems sezonams. Taip ir gimė, atsikartojančio rašto šalikėlis, į vieną suverpiant 50% merino vilnos, 35% moheros ir 15% šilko gijų. Jo šilumą diktuos merino vilna, lengvumą ir putlumą - mohera, o šilkas bus atsakingas už prabangų blizgumą ir švelnumą. Rezultatas - pranoko vizijas, o atsiliepimai - komplimentais nugulė į TOSOIÉ širdį.

Dovanoti sau | dovanoti kitiems

Kaip mėgsta sakyti TOSOIÉ - visada džiaugiamės, kai dovanojate kitiems, bet visada tai skatiname daryti pirmiausia SAU. Savo multi-funkcionalumu išsiskiriantis aksesuaras, nuguls į prabangią, TOSOIÉ manifestais puoštą dėžę ir taps neatsiejamas nuo kasdienių drabužių eilučių. Išrinkus tinkamiausią spalvą - taps efektinga detale arba ramiu, įvaizdį užbaigiančiu aksesuaru.