Nemokamas pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 50 EUR.

Šilkinės plaukų gumytės ir šilko priežiūra

TOSOIÉ plaukų gumyčių kolekcija pasipildė klasikinio šilko gumytėmis. Išgirdome jūsų norus ir pagaminome du naujus šilko gumytės modelius. Beabejonės atskleisime atsakymą į nuolatos iškylantį klausimą: tai kaip gi prižiūrėti silkines gumytes?

šilkinės plaukų gumytės nevels jūsų plaukų ir nepaliks surišimo žymių. Šilko gumytės alyvinės spalvos gaminamos iš natūralaus šilko

Klasikinio šilko gumytės

Kolekcija pasipildė klasikinio šilko gumytėmis. Išgirdome jūsų norus ir pagaminome du modelius: įprastą ovalią šilkinę ir norintiems išskirtinumo "puošnaus rankogalio formos". Jos puikiai įsilies jūsų plaukuose sportuojant, plaukiojant baseine ar tiesiog gaminant vakarienę. Šilkinės nevels Jūsų plaukų, apsaugos nuo skilinėjimo, nepaliks surišimo žymių. Plauku gumytes nuspalvinome: alyvine, morengo, balta, klasikos pamilta juoda ir mūsų numylėtais pilkais ir rusvais atspalviais.

šilkinės plaukų gumytės nevels jūsų plaukų ir nepaliks surišimo žymių. Šilko gumytės rusvos spalvos gaminamos iš natūralaus šilko

Natūralaus šilko aksesuarai ir švelni priežiūra

Šilko plaukų gumytės, šilko pagalvės užvalkalai, suknelės priklausomos nuo švelnios ir rūpestingos priežiūros. Įsivaizduokite, kad šilkas toks pat natūralus audinys kaip ir mūsų plaukas.

✔️ Skalbti šilką rankomis iki 30 ºC temperatūroje, naudojant specialius Delikate šilkui skirtus ploviklius arba natūralų plaukų šampūną.

✔️Plovimo metu netrinkite intensyviai šilko gaminių, švelniais judesiais delne jį spauskite it kamuoliuką.

✔️Šilką džiovinti reikėtų ištiesus ant rankšluosčio.

Šilko plaukų gumytės ir šilkas netoleruoja

Šilkinės gumytės ir šilko kasdieninėje priežiūroje nedarykite šių veiksmų:

❌netampykite šilko, leiskite jam laisvoje būsenoje išdžiūti. Smarkus tempimas, veržimas gali pažeisti audinį ir jo tarnavimo laikas sutrumpės.

❌Šilko nebalinkite balikliais, nenaudokite medžiagų minkštiklio, nedžiovinkite džiovinimo būgne ar atviroje saulėje.

❌Įsivaizduokite, kad šilko audinys yra baltyminės struktūros labai panašus į žmogaus plauko struktūrą. Didelis karštis pažeidžia audinį.

❌Nepurškite ant šilko dezodoranų ir kvepalų, nes audiniui ypatingai kenkia kosmetika, kurios sudėtyje yra alkoholio.

📌Atsiminkite, kad šilko pluoštą silpnina prakaitas, dezodorantai ir tiesioginiai saulės spinduliai.

Šilkas natūralus pluoštas ir jo priežiūra kaip ir mūsų odos ar plaukų, prašosi švelnumo🖤🤍🐚 Šios įžvalgos padės Jums savo šilko gaminius išlaikyti ilgai nepriekaištingos kokybės.

TOSOIÉ ir Tu su ja.