Nemokamas pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 50 EUR.

Organzos tipo šilko gumytes

Jos man neabejingos - pamatę mane pas kitą, nejučiomis klausia - “kur galėčiau gauti?”. Taip žinia apie TOSOIÉ keliauja iš lūpų į lūpas, solidžiai įsitaisant išskirtinių moterų plaukuose.

Pasirinkimai - ne atsitiktinumas

Nusprendę sukurti organzos tipo šilko gumytes - iškart žinojom, nesižvalgydami į kitus sukursim kažką visiškai savito ir unikalaus. Taip gimė plunksnos lengvumo, elegancija pasižymintis, trapiai atrodantis, bet tvirtas ir tikrai išskirtinis akcentas. TOSOIÉ plaukų gumytė gali vienyti drauges | koleges | arba priklausyti tik Tau. 

TOSOIÉ plaukų gumytė gali vienyti drauges | koleges | arba priklausyti tik Tau. 

Šilkas ne tik dėl grožio

TOSOIÉ šilkinė plaukų gumytė - ne tik taps išskirtine aprangos detale, bet ir tinkamai prižiūrės Jūsų plaukus. Jų neveliant, apsaugant nuo skilinėjimo, nepaliekant surišimo žymių. Be savo tiesioginės funkcijos - tvirtai laikyti plaukus, puikiai atrodo ir ant riešo. Tai įdomi ir akį traukianti detalė, kurią prisijaukinsi beveik iškart, o tada - negalėsii skirtis nei dienos. 

Komandoms apjungti

Pradėjus galvoti - kur norėtume jas matyti, pagalvojom ir apie komandas / kolektyvus (pasirink kurį nori). Įsivaizdavom TOSOIÉ kaip koleges jungiantį aksesuarą. Kaip gerai TOSOIÉ atrodytų estetiškoje aplinkoje | minimalistinėje eilutėje, kai norisi pasipuošti, bet papuošalai - nepageidaujami. Šilko gumytės puikiai atliks šią misiją. Su pagyrimu