Nemokamas pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 50 EUR.

Kokią vilnos rūšį pasirinkti?

Balaklavos - jau pelnė Jūsų meilę ir tapo TOSOIÉ parašu. Jos visos šiek tiek skirtingos - rankomis kuriant - kitaip būti ir negalėtų.

Išskirtinės savo spalva - kai kurios ramiai šildo, mėgaujasi Tavo draugija. Kitos - lyg tyčia, ryškiai išsiskiria ir kontrastuoja tarp juodai pilkų praeivių.

Savo sudėtimi - įvairios, todėl, kad būtų lengviau | patogiau išsirinkti savąją - papasakosiu apie jų sudėtį ir medžiagiškumą. Jų vidinę magiją.

Merino vilnos | merino vilnos ir šilko balaklavos

Tiks visiems vertinantiems šilumą ir jaukumą, švelniai glus prie veido ir kaklo. Išskirtinumas - ši vilna minimaliai veliasi, todėl puikiai tiks net ir prie lepiausių viršutinių drabužių. Tobulas derinys klasikinių, vilnonių paltų paltų mylėtojams.

Alpakos vilna

Puikiai saugos nuo lietaus, vėjo ir šalčio. Kaip mėgstu sakyti - ir nuo blogos nuotaikos, atsirandančios su dargana. Puikiai prisitaiko prie oro temperatūros,todėl yra mėgstama net šiltuose kraštuose. Alpakos vilna pasižymi lengvu pūkeliu ir švelniu blizgumu. Tačiau galimai paliks savo pėdsaką - pūkelius - klasikinių, vilnonių paltų atlapuose ir vidinėje dalyje. Jei tokio tipo paltai - Tavo kasdienis garderobas - pasiūlysime Tau kitas medžiagiškumo alternatyvas.

Mohera (Angoros ožkų vilna)

Išskirtinė ir labai mėgstama dėl savo patvarumo ir švelnumo. Ši vilna, pasižyminti išskirtine „putlia” ir prabangia savo forma. Mohera turi natūralų pūkelį, kuris linkęs veltis šiek tiek stipriau nei alpakos vilna.

Audinės kailio vilna

Ypatingai šilti, švelnūs ir pranbangūs siūlai, gaunami kerpant audines. Ši PREMIUM kokybės balaklava atrodys išskirtinai ir tikrai susilauks daugybės žvilgnių bei klausimų. Šio tipo balaklava palieka savo pėdsaką ant rubų, nes tai natūralios vilnos savybė.

Šilkas

Visais laikais vertinamas dėl savo pojūčio ant odos - lengvumo, blizgumo, slidumo ir kuriamos prabangos. Leidžia Tavo odai kvėpuoti. Mėgstamas dėl natūralios apsaugas plaukams - juos ypatingai tausoja, neleidžia veltis ir lūžinėti, taip pat - neištraukia iš jų natūralios dregmės.

Visas TOSOIÉ balaklavas galite nešioti kaip šiltą kaklo aksesuarą - nukeliant veidą gaubiančią dalį. Nepastebimai įprasi visada būti kartu.

TOSOIÉ ir Tu su ja.